Bryggrenovering i Skirö.

Skirö brygga anlades 1983 och invigdes med pompa och ståt. Njudungsorkestern marscherade genom byn med drillflickorna i spetsen och Sigvard Rosander från kommunen invigningstalade. Genom åren har bryggan använts flitigt av bygdeföreningen för olika sammankomster som Valborgsmässofirande med eld på en flotte i sjön, metartävlingar, musikunderhållning, vid julgranständningen m.m. Det är en mötesplats för byns befolkning och en stor turistattraktion genom att man kan sitta på bryggan och fika eller grilla och se den vackra utsikten över sjön och naturreservatet Sundsängen. För att vara säker, tillgänglig och handikappanpassad har  föreningen under senaste året lyckats ”sy ihop” finansieringen och nu är bryggan på plats.

Välkommen på besök!

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se