Wernerdagen 2024

I söndags strålade solen extra mycket över Farstorps gård där gäster bjöds på musik, mat och nya bekantskaper.

2018 arrangerades Wernerdagen för första gången. På Farstorps gård samlas sedan dess årligen mottagare av stiftelsens medel och representanter från kommunen och stiftelsen, med undantag från åren med pandemi.

Platsen är Werner von Seydlitz hem där besökarna får en chans att guidas runt i huvudbyggnaden där grundaren av MP-bolagen levde.  Men innan dess brukar alla gästerna informeras om stiftelsen, njuta av musik, buffé och utöva en hel del trevligt umgänge i den mindre sidobyggnaden.

Så även 12 maj då det var dags för årets firande. Den som höll i trådarna var som vanligt stiftelsens ordförande Tomas Granlund och hans kollegor i styrelsen: Lena Karlsson, Peter Josephson och Mats Landén. /VP Ing-Marie Jonsson

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se