Warbergsspelen.

P12/WARBERGSSPELEN 

Grabbarna från P12 lånade in tre från P10 för att åka till Varberg och spela cup. De gick upp en åldersgrupp för att spela sina första 5 mot 5 inför nästa säsong. Vi hade ingen aning om hur det skulle gå, men det gick helt klart över förväntan.

Grabbarna vann gruppspelet med 21-1 i målskillnad. Kom till åttondelsfinal där de slog ut Varberg IBF. Vidare till kvartsfinal. Efter ett bortdömt mål och en utvisning för vår del lyckades Nybro sätta 1-0. Men vi kvitterade och matchen slutade 1-1. Så det hela avgjordes på straffar. Där åkte vi tyvärr ur cupen. Många erfarenheter rikare och några cm stoltare. Vi gjorde en helt otrolig insats. 

Eftersom vi är många deltog vi också med ett gäng på FAIRPLAYCUP/JÖNKÖPING. Där spelade vi 4 mot 4 som är den spelformen vi haft de senaste åren. Där hade vi tufft motstånd och väldigt jämna och spännande matcher, vilket vi ser som väldigt utvecklande och roligt.

Vi tackar Werner för bidrag till minibussar och övriga kostnader! 

/Vetlanda IB P12.

 

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se