Dansshow i Withalasalen.

Med ekonomiskt stöd har Classic Stars Dansklubb fått en unik möjlighet att genomföra en hösttermin med ungdomarna som varit delaktiga och stått för största delen av förberedelse och genomförande. Dansare får konkret erfarenhet av planeringen och arbetet bakom en scenuppsättning, men även personlig utveckling och erfarenhet av att förbereda, memorera och träna flera koreografier med olika karaktär, för att sedan stå på scen och leverera. Gemenskap, mod, kunskap och utveckling möts medan kultur, estetik, kreativitet och målmedvetenhet lärs ut till en ny generation.

– julshow ”En Magisk Jul i Vetlanda” med tema ”tecknad film” presenterades i Withalasalen  den 14 december inför ca 150 personer i publiken.
– Eventteknik Småland stod för ljud och ljus under repetition och på showdagen
– föräldrar ordnade fikaförsäljning i pausen, rekvisita- och klädselbyten, foto och film.

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se