Sommarlovsaktiviteter.

Tusen tack för att vi fick stöd till våra 20 sommarlovsaktiviteter. Samtliga blev av, vissa var mer populära än andra och vi fyllde deltagarantalet till bredden. ”Laga lunch tillsammans – Tacos” var en mycket populär aktivitet som vi körde 3 omgångar av.  Likaså ”Hästskötare för en dag”. Där var och en fick pyssla i stallet, rykta, mocka, leda hästarna till och från sommarhagarna. Den körde vi 4 gånger. 

Ett stort tack till Stiftelsen Werner von Seydlitz för bidraget som kom många barn till del. 20 aktiviteter och i genomsnitt 7 barn på varje aktivitet. Barnen har funnit nya vänner, kanske ett nytt intresse och förhoppningsvis något de kan bära med sig och berätta om som ett fint sommarminne.

Tina/Studieförbundet Vuxenskolan

 

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se