Cupspel i Örebro och Finspång.

HvGIF P09 kunde med hjälp av ert bidrag åka på cup både till Örebro 14-16 juni och Finspång 30 juni-2 juli.

Målet var att alla som ville skulle få åka på en sommarcup. Eftersom vi är för få ledare för att åka med två lag på samma cup fick vi istället åka med ett lag på två cuper. Det blev två mycket bra helger vi var iväg. I Örebro bodde laget på Engelska skolan inne i centrala Örebro med ett tiotal andra lag. Matcherna flöt på bra och till slut blev det en andraplats av 52 lag. I Finspång bodde vi också på skola precis jämte planerna. Där fanns det också tid för bad och frisbeegolf. Denna gång slutade vi på en tredjeplats efter att ha förlorat på straffar i semifinalen. Totalt sett var det två mycket bra helger och för några av spelarna var det enda resan man gjorde på hela sommaren. Med ert bidrag så finansierade vi hela transportkostnaderna vilket vi är mycket tacksamma för. Dessa cuper är ju minnen Henrik Claesson/HvGif P09

 

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se