Giffcupen i Tidaholm.

Med hjälp av Stiftelsen Werner von Seydlitz kunde vi i Hvetlanda GIF F-10 åka till Tidaholm helgen 14-16/4 och genomföra Giffcupen. Cupen arrangeras för både tjejer och killar, en mycket bra uppstyrd cup som lockar lag från hela Sverige. I F-10 serien deltog 40 lag och alla med samma mål, att ta sig till A-slutspel. Efter tre vinster under lördagen stod det klart att tjejerna tog sig vidare till slutspel. Under söndagen i strålande solsken vann tjejerna alla fyra matcher och i finalen står Bankeryd som motståndare. Efter hårt slit in i slutsignalen så vinner tjejerna i Hvetlanda GIF med 2-1 och går obesegrade genom cupen! En enorm glädje, tårar och på trötta ben lyfter tjejerna pokalen mot himlen som vinnare i Giffcupen 2023. Vi tackar stiftelsen Werner von Seydlitz för stödet så att alla i laget kan delta oavsett ekonomiska förutsättningar och att vi genom fotbollen kan ge tjejerna fina minnen för livet! HvGIF/Malin Kardell

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se