Vetlanda Bandyklubb-U14 vann finalen mot Sirius i Youth Stars Cup i Stockholm.

Äntligen kunde vi åka på ett cupspel efter pandemins alla inställda arrangemang.

Helgen 2-4 februari begav sig 14 förväntansfulla ungdomar tillsammans med 4 ledare och stödjande familjer till Youth Star Cup i Stockholm. – Grym insats av alla, berömmer en av ledarna Mattias ”Tulle” Karlsson, instämmer med ett nöjt mysleende gör en annan ledare, Jon Sörensson. Ännu ett VBK-lag att vara mycket stolta över i Småland, tycker förre förbundskapten Leif Klingborg. Edsbyns IF var semifinalmotståndare och det blev även den jämnaste matchen, 2-1 vinst. Stort tack till Stiftelsen Werner von Seydlitz som gjort detta deltagande möjligt genom ett ekonomiskt stöd till laget.

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se