Nyheter

Pälle Näver-sällskapet

Pälle Näver-Sällskapet tilldelas 25 000 kr.
Läs mer...

VHF - Vetlanda handbollsförening

Vetlanda Handbollsförening planerar en beachhandbollsplan i Vetlanda och Stiftelsen stöttar med investeringar till ”spontanidrott”. Bidraget avser materialinköp i form av målburar, nät m m.
Läs mer...

Korsberga Skola

Korsberga Skola har varit kreativa och sökt medel för att förbättra möjligheterna satsa mer på idrott, motorik och rörelse i skolan. Bidraget avser materialinköp.

FUB i Vetlanda

FUB i Vetlanda arrangerar ”Gammaldags Folkpark” och Stiftelsen stöttar med 20 000 kr.
Läs mer...

Vetlanda BK U06/07

Vetlanda BK U06/U07 har beviljats stöd inför planeringen av kommande säsongs cup-spel. Ett imponerade engagemang från ledare och föräldrar skapar möjligheter att deltaga i bl a Sandviken, Borlänge, Västerås, Stockholm och Nässjö.

Läs mer...

Årsets Bygdegård

Årsets Bygdegårdsförening är en lokalhållande förening i Fröderyd socken. Med mycket ideellt arbete genomförs årligen många arrangemang. En gammal ljudanläggning från 60-talet kan med hjälp av bidrag från Stiftelsen bytas ut mot en ny.

Lions Club

Lions Club får kr 10 000 till firandet av Barnens Dag 2018.

Många olika aktiviteter genomfördes med bl a Gustav Wigelius - känd från Talang i TV.

Vetlanda fotbollsskola 2018

Stiftelsen gör det möjligt att bibehålla en låg deltagaravgift, så att alla som vill ska kunna vara med i årets fotbollsskola.

Ekenässjön IF

Bidrag till nya sjumannamål och renovering av klubbstugan.

"Fotbollsmålen uppsatta och bortalagets wc renoverad. Ett stort och hjärtligt tack till Wernerstiftelsen för ekonomisk hjälp".

Med vänlig hälsning
Berny Vilén ordförande Ekenässjöns IF

Ekenässjöns IF

Fönsterbyte i klubbstugan.